#10 pentru siguranță

#10 PENTRU SIGURANȚĂ, ÎN NOUL AN ȘCOLAR

Mâine, 7 septembrie 2019, în parcarea B1 Shopping Mall Bistrița va avea loc lansarea campaniei destinată siguranței elevilor  „#10 Pentru Siguranță”.

În pragul noului an şcolar, Inspectoratul de Poliţie Județean Bistrița-Năsăud alături de Instituţia Prefectului-Judeţul Bistrița-Năsăud, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi „Gelu Voievod”, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bistrița” şi Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog lansează campania de informare și prevenire „#10 Pentru Siguranță”.

Campania se adresează în primul rând elevilor, specialiștii concentrând  pentru ei cele mai utile #10 recomandări preventive, în materiale atractive sub formă de orare școlare, calendare și flyere preventive. Siguranța pe stradă, acasă, în mediul virtual dar și conduita corectă la școală sunt teme dezvoltate preventiv.

Și părinții sunt în atenția reprezentanților instituțiilor partenere de la care vor primi recomandări pentru a preveni victimizarea copiilor lor sau îndrumări pentru evitarea situațiilor din sfera delincvenței juvenile.

Pe parcursul campaniei, structurile implicate vor organiza întâlniri cu elevii, cadrele didactice şi cu părinţii şi vor aborda subiecte diverse, de la siguranţa rutieră – la pericolul consumului de droguri, a traficului de persoane etc.

#10PentruSiguranță – Campania de informare a #MAI a început in județul Bistrita – Năsăud și este dedicată elevilor și…

Publiée par ISU Bistrița – Năsăud sur Samedi 7 septembre 2019