IPJ: Buletin de presă

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de polițiștii de la investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Năsăud împotriva unui tânăr, de 23 ani, din Năsăud.

Tânărul a fost condamnat la un an și șapte luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița.

Bărbat bănuit de furt calificat, identificat de polițiștii din Șieu-Odorhei

La data de 7 martie a.c., Poliția a fost sesizată de o femeie din Șieu-Odorhei despre faptul că în perioada 21 februarie – 3 martie a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras mai multe unelte electrice dintr-o anexă a locuinței.

Polițiștii Postului de Poliție Șieu-Odorhei au întocmit dosar penal pentru furt calificat, iar zilele trecute, în urma investigațiilor efectuate, a fost identificat un bărbat, de 48 ani, din localitate, bănuit de comiterea faptei.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 1000 lei a fost recuperat parțial.

Se efectuează cercetări în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud – Compartimentul Relații Publice