Măști medicale DSP

Naguma Medical Supply SRL livrează 1.899.600 de măști medicale la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud

București, 28 august 2020 – Naguma Medical Supply livrează astăzi 1.899.600 măști medicale către Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud. Livrările vor avea loc zilnic întrucât se dorește acoperirea unui număr cât mai mare de locații, în cel mai scurt timp, pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de măști.

Guvernul Orban a decis acordarea de către Ministerul Sănătăţii, prin Direcţiile de Sănătate Publică, autorităţilor locale, necesarul de măşti de protecţie pentru familiile și persoanele defavorizate de pe raza unităţilor administrativ-teritoriale. În acest sens s-a aprobat achizitionarea a 103 milioane măşti de protecţie pentru 2,3 milioane de persoane din categoriile defavorizate. Este o acțiune socială extrem de benefică în contextul pandemiei iar Naguma Medical Supply SRL, câștigătorul acestei proceduri, este onorată să servească interesele populației și să ajute Guvernul României și Ministerul Sănătății în lupta anti-Covid.

“Am facut toate eforturile pentru a oferi Ministerului Sănătății, condus de Dl. Ministru Tătaru, cel mai bun preț pentru a economisi banii statului și implicit ai românilor plătitori de taxe și vom face în continuare acest lucru. Este pentru noi o misiune extrem de importantă și o datorie de onoare”, a declarat Michael Topolinski.

În acest sens, în baza contractului încheiat cu Ministerul Sănătății s-a reușit economisirea a 120 milioane lei din bugetul statului, oferind cel mai mic preț posibil în achiziționarea acestor măști. Naguma Medical Supply, Guvernul Orban și Ministrul Nelu Tătaru depun eforturile necesare pentru a finaliza livrarea către toate zonele țării. Naguma Medical Supply este un partener de încredere, care înțelege importanța acestor demersuri și care are toate resursele necesare să ducă la bun sfârșit livrările asumate.

Despre Naguma Medical Supply

Naguma Medical Supply SRL s-a alăturat campaniei de luptă împotriva COVID-19 la începutul lunii martie, asumându-și misiunea de a furniza cetățenilor din România și Uniunea Europeană echipamente de protecție de calitate. Până acum, Naguma a donat diferitelor organizații peste 500.000 de măști sau echivalentul în bani. Totodată, Naguma a furnizat României și altor țări din Uniunea Europeană peste 30 de milioane de măști și va continua să sprijine lupta împotriva COVID-19. 

Naguma este o companie nou-înființată de familia de investitori Topolinski (tatăl Michael și cei trei copii – Tyler, Michael și Ashton), prezentă în România de peste 13 ani și activând cu precădere în domeniul dezvoltărilor imobiliare. Pe termen lung, familia canadiană își propune ca Naguma să devină un furnizor de măști și alte echipamente individuale de protecție (EIP) pentru Europa de Est.