AJOFM: Bursa generală a locurilor de muncă, 12 aprilie

Bursa generală a locurilor de muncă, 12 aprilie 2019

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud va organiza în data de 12 aprilie 2019, începând cu ora 10.00, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Eveniment tradiţional al ANOFM, Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va desfăşura la nivelul tuturor celor 41 de agenţii judeţene şi cea a municipiului Bucureşti şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă oferă posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant de loc de muncă şi totodată, asigură fiecărei părţi, următoarele facilităţi:

– pentru angajator:

• selectarea forţei de muncă în funcţie de cerinţele locului de muncă;

• verificarea compatibilităţii dintre ofertă şi profilul candidatului;

• asigurarea forţei de muncă calificată, prin intermediul programelor de formare profesională organizate de AJOFM Bistriţa-Năsăud;

– pentru solicitant de loc de muncă:

• posibilitatea de a susţine un interviu în scopul ocupării unui loc de muncă, cu mai mulţi agenţi economici;

• obţinerea de informaţii despre locurile de muncă de la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud şi din Uniunea Europeană, prin Reţeaua EURES, îndrumare şi consiliere pentru întocmirea unui Curriculum Vitae;

• obţinerea de informaţii despre programele de formare profesională organizate de AJOFM Bistriţa-Năsăud;

Agenţii economici din judeţul Bistriţa-Năsăud care oferă locuri de muncă vacante se pot adresa la sediul instituţiei noastre din Bistriţa, str. Gării, nr. 2-4, tel/fax: 0263 – 236296, persoana de contact Roman Maria, tel. 0752-058455.

Comunicarea locurilor de muncă vacante se poate face atât pe suport de hârtie, direct la sediul agenţiei, cât şi în format electronic la adresa de mail: ajofm@bn.anofm.ro.

Bursa se va desfaşura la Colegiul Tehnic “Grigore Moisil” din Bistriţa, str. Rodnei, nr. 23.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistriţa-Năsăud

Otilia Râpan, Director Executiv