Alegeri CJ al Elevilor

Dragi elevi, dăm startul depunerilor dosarelor de candidatură pentru posturile vacante din cadrul Consiliului Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud.

 • Posturi vacante:
  1. Vicepreședinte (3 posturi);
  2. Director departament pentru învățământul profesional, tehnic și vocațional;
  3. Director departament PR si comunicare.

Dosarul de candidatură pentru funcția de vicepreședinte va cuprinde următoarele documente:
a. Formular de candidatură, împreună cu declarația de neapartenență politică și acordul parental, dacă este cazul (Anexa 2);
b. Curriculum vitae;
c. Strategie de dezvoltare și plan de acțiune pentru mandat;
d. Proces verbal semnat de la ședința de alegeri la nivel școlar prin care este ales președinte/vicepreședinte/secretar al CȘE sau este delegat de către Adunarea Generală CȘE.

Dosarul de candidatură pentru funcția de director de departament va cuprinde următoarele documente:
a. Formular de candidatură, împreună cu declarația de neapartenență politică și acordul parental, dacă este cazul (Anexa 2);
b. Curriculum vitae.

 De asemenea, Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud recrutează noi elevi caracterizați de talent și spontaneitate pentru funcțiile vacante din noul Birou de Presă.

 • Posturi vacante ale Biroului de Presă:
 • Redactor (5 posturi)
 • Fotograf\ Graphic Desiner
 • Web Developer
 • Ce fac, mai exact, membrii Biroului de Presă?

Redactorii realizează comunicate de presă, articole, descrieri pe social media și contribuie la pozițiile emise de către structură.

Web developerii gestionează și identifică noi metode de eficientizare a site-ului oficial, pentru ca acesta să fie optimizat conform nevoilor și dorințelor elevilor și realizează platforme necesare activității structurii.

 Fotografii surprind cele mai relevante momente din cadrul evenimentelor naționale sau regionale prin fotografiile realizate, iar ilustratorii/ designerii grafici elaborează vizualurile necesare demersurilor structurii, contribuind la strategia de marketing a acesteia.

Dosarul de candidatură pentru funcțiile din cadrul Biroului de Presă va cuprinde următoarele documente:

 1. Formular de candidatură, împreună cu declarația de neapartenență politică și acordul parental, dacă este cazul (Anexa 2);
 2. Curriculum vitae
 • Unde se depun dosarele?

Acestea trebuie predate în format letric în ziua alegerilor, 20 februarie 2020, înainte de începerea Adunării generale, cara va fi anunțată oficial pe pagina de Facebook. Toți candidații trebuie sa completeze următorul formular: https://forms.gle/mktKEGeaKCBEnj8Y8 . Pentru mai multe detalii, nu ezitați să lăsați un mesaj pe pagina de Facebook a Consiliului Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud, pe pagina de Instagram cjebistrita_nasaud sau la adresa de e-mail: bistrita@consiliulelevilor.ro!

Dacă te identifici cu „fișa postului” și simți că poți contribui la conturarea demersurilor structurii prin talentul și creativitatea ta, atunci Consiliului Județean al Elevilor este locul ideal pentru tine!