Alianță locală a dreptei

O nouă alianță locală a dreptei, la Rodna!

O nouă alianță locală a dreptei în județul Bistrița-Năsăud, de această dată la Rodna, intră cu prima șansă în alegeri, devenind o alternativă reală și solidă pentru cetățeni, capabilă să înlocuiască reprezentanții PSD și ai acoliților lor din Primărie și Consiliul Local.

Protocolul de colaborare și parteneriat politic parafat între filialele locale USR și PNL din Rodna stabilește relații de colaborare și sprijin reciproc cu ocazia alegerilor ce urmează să aibe loc în data de 27 septembrie.

Semnarea acordului de parteneriat atestă faptul că există un deplin consens între cele două formațiuni politice asupra unor obiective de interes local, prin realizarea unei acțiuni politice consecvente subordonată îndeplinirii acestora. Mai mult, protocolul de colaborare și parteneriat politic dintre USR și PNL, semnat la Rodna pe data de 30 iulie, certifică beneficiul conlucrării celor două formațiuni politice în vederea obținerii unui număr cât mai mare de voturi, care să facă posibilă constituirea unei majorități în Consiliul Local.

Având ca obiectiv câștigarea alegerilor din 27 septembrie, Uniunea Salvați România va susține candidatul PNL pentru Primăria Rodna, Ioan Rus, cele două partide urmând să se prezinte în alegerile pentru Consiliul Local cu o listă unică de candidați, care va fi deschisă de PNL și USR, pentru primele două poziții. Pentru realizarea obiectivelor propuse, USR și PNL își vor acorda sprijin reciproc constant la nivelul filialelor locale din Rodna.

Salut și susțin decizia membrilor filialei USR Rodna de a merge împreună cu candidații PNL din localitate în alegerile din data de 27 septembrie, o alianță locală a dreptei politice pe plan local fiind în beneficiul direct al cetățenilor!

Prof. Cristina Iurișniți,

Deputat USR în Parlamentul României

membru în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport președinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați