Bilanț ISU

Bilanțul evenimentelor gestionate de efectivele ISU ”Bistrița” al județului Bistrița – Năsăud în perioada minivacanței de Crăciun

În perioada 24 decembrie a.c., ora 08.00 – 30 decembrie a.c., ora 08.00, în ceea ce privește intervențiile în situații de urgență, efectivele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Bistrița” al județului Bistrița – Năsăud au desfășurat 204 de misiuni, majoritatea fiind pentru acordarea asistenței medicale de urgență (179) .

Echipajele SMURD, atât cel de terapie intensivă mobilă, cât și echipajele de prim ajutor, alături de echipajele de descarcerare au intervenit, în perioada analizată, la opt accidente rutiere.

Pe parcursul intervențiilor au fost s-a acordat asistență medicală de urgență pentru 24 de persoane, dintre care 12 au fost transportate la unitățile spitalicești. Din fericire, toate victimele au fost stabilizate și transportate la spital cu leziuni care nu le puneau viața în pericol.

În perioada de referință, pompierii militari bistrițeni au intervenit prompt la opt incendii izbuncite pe raza județului Bistrița – Năsăud. Majoritatea au fost lichidate în fază incipientă, pagubele fiind limitate în zona coșurilor de fum defecte sau neexploatate corespunzător.

Totodată, continuă controalele pe linia prevenirii situațiilor de urgență. În cursul zilei de astăzi, toate obiectivele în care vor fi organizate evenimente cu ocazia trecerii în Noul An vor fi controlate de specialiștii Inspecției de Prevenire.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE ISU „BISTRIŢA”