Bistrița Mariage Fest

Tot ce aveți nevoie pentru o nuntă de vis, doar la BISTRIŢA MARIAGE FEST 2020

În perioada 31 Ianuarie– 2 Februarie 2020, Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud organizează, la Hotel Metropolis, o nouă ediție a celei mai emblematice expoziții dedicate viitorilor miri și mirese, Expo Bistrița Mariage Fest 2020. În acest an, manifestarea expozițională va reuni 41 de expozanți, companii dintre cele mai reprezentative din domeniul organizării de nunți și evenimente festive.

EXPO BISTRITA MARIAGE FEST 2020, organizat de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, este una dintre manifestările expoziționale de referință din Transilvania în domeniul organizării de evenimente festive, aducând în fața publicului: cele mai bune oferte de rochii de mireasă, costume de mire, bijuterii, flori, invitații de nuntă, produse de cofetărie și gelaterie, servcii de catering, servicii foto-video,  vinuri, make-up & hair-style, cosmetice bio, îngrijire corporală, muzică pentru evenimente și altele.

Vizitatorii pot găsi tot ceea ce își doresc pentru organizarea unei nunți la cele mai înalte standarde: ultimele tendințe în materie de rochii de mirese și costume de miri, bijuterii, servicii de planificare, organizare și catering, delicii dulci, accesorii, invitații personalizate și alte materiale tipărite, cadouri și mărturii, programe artistice, îngrijire corporală, servicii foto-video/audio  și multe altele. 

Noutăți de ultimă oră în domeniul organizării de evenimente festive, servicii și produse de cea mai bună calitate vor fi prezenate vizitatorilor expoziției care vor avea ocazia de a participa la momente inedite.

Sâmbătă,1 februarie 2020, în cadrul Expo Bistrița Mariage Fest 2020, la Hotel Metropolis vor avea loc două evenimente deosebite spre încântarea celor prezenți:

     – de la ora 16:00 – prezentare și degustare de vinuri a Cramei „Valea Ascunsă” – Teaca

     – de la ora 18:00 – prezentarea a două colecții de modă: colecția „BLACK & WHITE”  a secției de modă a Liceului de  Arte „Corneliu Baba” – prof. coordonator  Loredana Chiș și colecția „BLACK ANGEL” by FFFASHION, designer Fluvia Alexa Fritsch.

Duminică 2 februarie, de la orele 16.00, va avea loc TOMBOLA devenită de-acum tradițională în cadrul acestui eveniment, cu premii pentru miri și mirese, oferind viitorilor miri șansa de a câștiga premii generoase de peste 1000 Euro.

Program de vizitare: 

Vineri, 31 ianuarie:      12:00 – 19:00

Sâmbătă, 1 februarie:   10:00 – 19:00

Duminică, 2 februarie: 10:00 – 17:00.

Intrarea este liberă pe tot parcursul expoziției și la evenimentele care au loc pe durata de desfășurare a acesteia.