Buletin de presă IPJ

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD

Dosar penal pentru un bărbat în vârstă de 18 de ani, din Budacu de Sus, care a condus un autovehicul sub influenţa alcoolului şi fără a deţine permis de conducere

**  În noaptea de 02 iulie a.c, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr în vârstă de 18 ani, din Budacu de Sus, care conducea un autoturism pe drumul judeţean 173 din mun. Bistriţa. În urma controlului, s-a constatat faptul acesta nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de peste 1,00 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.        

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere  şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Urmărit la nivel naţional, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Visuia, a fost depistat de poliţişti şi încarcerat în Penitenciarul Bistriţa

** La data de 01 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale  au pus în executare  două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Judecătoria Bistriţa, împotriva  unui bărbat în vârstă de  61 de ani din Visuia, urmărit la nivel naţional din 28 septembrie 2018,  pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, amenințare și abandon de familie și care se sustrăgea de la executarea pedepsei închisorii.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița.