Buletin de presă IPJ

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD

Caz de dispariție soluționat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale

La data de 5 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au demarat căutările unei tinere de 15 ani, din Lechința, a cărei dispariție a fost sesizată de către mama ei, în aceeași zi. De îndată, a fost dispusă măsura căutării la nivel național a minorei.

Tânăra a plecat voluntar de acasă, în data de 3 iulie 2020 și nu s-a mai întors. În data de 6 iulie a.c., în urma căutărilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat-o în municipiul Bistrița, la locuința unui tânăr.

Acesta a fost încredințată familiei, iar măsura căutării a fost revocată.

Un tânăr din Rebrișoara a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism cu numere expirate și fără să dețină permis de conducere

La data de 6 iulie a.c., polițiștii din Năsăud au depistat și oprit în trafic, pentru control, un autoturism care circula pe drumul național 17 D, pe raza localității Rebrișoara și avea numerele provizorii expirate.

La volan a fost identificat un tânăr de 19 ani, din Rebrișoara, iar în urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcool test, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii din Bistrița

La data de 6 iulie a.c., o femeie de 42 de ani, din Bistrița, a cerut ajutorul polițiștilor, sesizând prin 112 faptul că, în timp ce se afla într-un parc din Bistrița, a fost amenințată de fostul soț.

Acesta a fost identificat ca fiind un bărbat de 53 de ani, din Năsăud, iar în urma celor constatate la fața locului, polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis împotriva acestuia un ordin de protecție provizoriu.

Situația este în continuare monitorizată de polițiști.