Buletin de presă IPJ

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD

Recidivist reţinut pentru furt

În seara zilei de 08 octombrie a.c., lucrătorii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Bistriţa, pe raza localității Slătinița,  pe numele căruia era emis mandat de aducere pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și furt, acesta fiind cercetat pentru faptul că, în luna septembrie 2019, a sustras bunuri dintr-un şantier aparţinând unei societăţi comerciale din municipiul Bistrița, iar în luna mai 2020 mai multe produse dintr-un hipermarket din municipiul Bistriţa.

Faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de aplicare a măsurii preventive a controlului judiciar.

UPDATE: consecințele alcoolului la volan

La data 08.10.a.c, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă debărbatul de 40 de ani, din Bistriţa, care la data de 06 octombrie a.c., a condus un autoturism sub influența alcoolului si a fost colizionat, pe strada Dornei, din municipiul Bistriţa, de către o femeie în vârstă de 32 de ani. Acesta va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.