Buletin de presă IPJ

Doi tineri încarcerați în penitenciar

La data de 5 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, Compartimentul Urmăriți, au pus în executare două mandate de executare a pedepsei închisorii.

Un mandat de executare a pedepsei a fost emis de către Judecătoria Bistrița, împotriva unui tânăr de 27 de ani din Viișoara, condamnat la 1 an și 454 de zile închisoarepentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La aceeași dată, a fost pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Năsăud, împotriva unui tânăr de 25 de ani din Rebra, condamnat la 1 an și 20 de zile închisoarepentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Cei doi bărbați au fost încarcerați în penitenciarul Bistrița.

Tânăr depistat în flagrant de polițiști conducând fără permis o motocicletă neînmatriculată

La data de 5 mai a.c., un tânăr de 18 ani din Orosfaia, a fost depistat în trafic de către polițiști, pe Drumul Comunal 20, pe raza localității Orosfaia, conducând o motocicleta, neînmatriculată. În urma verificărilor desfășurate de polițiști, s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Șoferu a fost totodată testat cu aparatul etilotest, rezultatul  fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără  permis de conducere  și conducerea unui vehicul  neînmatriculat.

Ordin de protecție emis de polițiști

Ieri, 5 mai a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, au fost sesizați de către o femeie de 41 de ani, domiciliată în Bistrița Bîrgăului, cu privire la faptul că la data de 3 mai a.c., în timp ce se afla în locuința comună, a fost agresată fizic de către soțul său, un bărbat de 41 de ani din aceași localitate.

În cauză polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, fiind totodată întocmit un  dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind continuate de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului.