Buletin de presă IPJ

Un băcăuan, urmărit național, a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud

La data de 15 iulie a.c., în cadrul unei acțiuni desfășurate de polițiști de la Investigații Criminale, Acțiuni Speciale și de la Secția 6 Politie Rurală Năsăud, a fost depistat la o  fermă de animale, de pe raza localității Dumitra, un bărbat de 33 de ani, din localitatea Coțofănești, județul Bacău, urmărit la nivel național.

Împotriva acestuia, Tribunalul Bacău a emis la data de 12 iunie a.c. un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru tentativă de omor.

Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, în vederea continuării cercetărilor.

Un bărbat din județul Mureș conducea o autoutilitară, pe raza comunei Zagra, deși nu deținea permis de conducere

La data de 15 iulie a.c., în jurul orei 16.55,  polițiștii l-au depistat și oprit în trafic, pe DJ172, în localitatea Poienile Zagrei, pe un bărbat de 33 de ani, din Beica de Jos, județul Mureș, care conducea o autoutilitară.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.