Buletin de presă IPJ

Tânăr de 21 de ani, depistat în flagrant delict cu permisul suspendat

La data de 8 martie a.c.. polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control în trafic un autoturism, în municipiul Bistrița.

La volanul mașinii a fost identificat șoferul, un tânăr de 21 de ani, din Posmuș.

Polițiștii au testat atât cu aparatul etilotest cât și cu aparatul DrugTest șoferul, rezultatele fiind negative.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat însă faptul că șoferul are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice, suspendat.

Întrucât tânărul de 21 de ani, nu avea dreptul să conducă autoturismul, polițiștii Biroului Rutier au întocmit un dosar penal, urmând documentarea faptei de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tânăr de 26 de ani, din Mărișelu depistat în flagrant delict conducând sub influența alcoolului

La data de 8 martie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, au efectuat activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza comunei Mărișelu.

Pe Drumul Județean 154, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus e un tânăr de 26 de ani, din Mărișelu. Fiind testat cu aparatul etilotest, s-a constatat faptul că șoferul se află sub influența alcoolului, rezultatul fiind de 0.77 mg/L alcool pur în aerul expirat.

În consecință, tânărul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Update: Bănuit de comiterea a 9 furturi, reținut pentru 24 de ore. Prejudiciul a fost  recuperat în proporție de 90%

https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/buletin-de-presa-8-martie-2022

Ieri, 8 martie, tânărul de 21 de ani, din Dorohoi a fost prezentat de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, magistraților din cadrul Judecătoriei Bistrița. Față de tânărul, reținut pentru o perioadă de 24 de ore, a fost luată măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 2  Poliție Rurală Prundu Bârgăului, urmând documentarea întregii activități infracționale.