Buletin de presă IPJ

Update: https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/comunicate/comunicat-de-presa-2-mai-2022-rezultatele-activitatilor-din-weekendul-1-mai

În continuarea cercetărilor efectuate în cadrul unui dosar penal întocmit la data de 1 mai a.c., cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Beclean au luat măsura reținerii față de un tânăr de 19 ani din Reteag.

Șoferul reținut va fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean în vederea luării faţă de acesta a unei măsuri preventive. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean.

Tânăr depistat în flagrant delict conducând cu un permis contrafăcut

La data de 2 mai a.c., polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Sângeorz Băi au oprit în trafic, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe Drumul Național 17D.

La volan a fost identificat un tânăr de 22 de ani, din Sângeorz Băi.

În urma verificării documentelor șoferului s-a constatat faptul că acesta a prezentat pentru control un permis fals, acestuia lipsindu-i mai multe elemente de siguranță.

Totodată în urma verificărilor efectuate s-a constatat că șoferul nu dreptul de a conduce pe teritoriul României.

În cauză, polițiștii rutieri au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficial și uzul de fals, urmând documentarea faptelor.