Buletin de presă IPJ

Update: Doi tineri bănuiți de comiterea unei tâlhării au fost depistați de polițiștii Biroului de Ordine Publică la scurt timp după comiterea faptei

Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi, iar ulterior aceștia au fost prezentați instanței, care a dispus măsura arestului.

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 ore a celor doi tineri bănuiți de comiterea tâlhăriei. Ulterior, au fost prezentați instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru tânărul de 21 de ani și arestul la domiciliu pentru 30 de zile față de tânără.

În continuare, cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată de către polițiștii Biroului Investigații Criminale.

Tânăr cercetat pentru tăiere ilegală și furt de arbori

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au identificat un tânăr de 20 de ani, din Negrilești, bănuit de comiterea infracțiunii de tăierea ilegală de arbori și furt de arbori.

În cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 12 august 2019, tânărul ar fi tăiat 12 arbori din pădurea proprietate a unui bărbat din localitate, pe care ulterior i-ar fi comercializat în localitatea Negrilești.

În cauză continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean.