Buletin de presă IPJ

Fără permis, cu auto neînmatriculat, cu numere false…

La data de 21 ianuarie a.c., în cadrul activităților de patrulare desfășurate, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat de 31 de ani, din Matei.

Acesta a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Fântânele, deși nu avea acest drept, întrucât nu deținea permis de conducere. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că plăcuțele cu numerele de înmatriculare montate pe autoturismul pe care-l conducea sunt false.

Polițiștii Secției 3 au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals și conducere fără permis.

Ordin de protecție emis de polițiști, împotriva unui bărbat care este bănuit că și-ar fi agresat soția. S-a ales și cu dosar penal

La data de 21 ianuarie a.c., o femeie în vârstă de 29 de ani, din Chiochiș, a sesizat faptul că a fost agresată de către soțul ei, un bărbat de 40 de ani, din aceeași localitate.

La fața locului, ca urmare a celor constatate, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean   au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis pentru violență în familie.

UPDATE: Bărbatul în vârstă de 41 de ani, din Sângeorz-Băi, cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție și violență în familie a rămas în arestul IPJ BN pentru încă 30 de zile

A fost prezentat în cursul zilei de ieri, 21 ianuarie a.c., judecătorului de drepturi și libertăți, din cadrul Judecătoriei Năsăud, care au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În prezent, acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ BN, iar polițiștii din Sângeorz-Băi continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis.