IPJ: Buletin de presă

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au identificat un bărbat bănuit de furt și au recuperat o bună parte din prejudiciu

La data 6 februarie a.c., în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal de furt calificat, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au identificat un bărbat de 41 de ani, din Petru Rareș, bănuit de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în perioada 26 iunie-3 iulie 2019, acesta ar fi pătruns în două hale care aparțin unei societăți comerciale cu sediul în localitatea Reteag și ar fi sustras mai multe aparate și unelte electrice,  printre care un redresor, un aparat de spălat cu presiune, un aparat de sudură, o drujbă și o trusă de scule.

Prejudiciul creat se ridică la suma de 9000 de lei, dar o parte din bunurile sustrase, în proporție de aproximativ 60%, au fost recuperate de polițiști și restituite păgubitului.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în cadrul dosarului penal constituit pentru infracțiunea de furt calificat.

Bănuit de furt, identificat de polițiștii din Năsăud

La data de 5 februarie a.c., polițiștii din Năsăud au identificat un tânăr de 19 ani, din Năsăud, bănuit de comiterea unui furt din auto. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit păgubitului.

În urma cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că, în noaptea de 22 ianuarie 2018, tânărul în cauză ar fi sustras dintr-un autoturism, parcat pe raza orașului Năsăud, un telefon mobil, un modulator radio și o sumă de bani.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit păgubitului, iar polițiștii continuă cercetările.