Buletin de presă IPJ

Ordine de protecție provizorii emise de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului

La data de 13 martie a.c., o femeie, de 53 ani, din Bistrița Bârgăului a sesizat Poliția prin plângere, despre faptul că ea împreună cu fiul ei de 28 ani, ar fi fost amenințati cu acte de violență de către un alt fiu al femeii de 35 ani.

Ca urmare a celor constatate la fața locului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie.

La aceeași dată, 13 martie a.c., o femeie, de 40 ani, din Susenii Bârgăului a sesizat Poliția prin plângere, despre faptul că ar fi fost lovită de către soțul ei.

Ca urmare a celor constatate la fața locului, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie.

În ambele cazuri, cercetările continuă de către polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului.

Bărbat cercetat pentru fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere

La data de 13 martie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au oprit în trafic pentru control un bărbat, de 35 ani, din județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 172, pe raza localității Nimigea de Jos.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere.

Astfel, la solicitarea documentelor personale și ale autovehiculului de către polițiști, bărbatul în cauză a prezentat un permis de conducere fals.

Polițiștii Secției 6 efectuează în continuare cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud – Compartimentul Relații Publice