Campania ”Vrem respect” continuă

Campania ”Vrem Respect” continuă în județul Bistrița-Năsăud: Sucursala locală Teaca a Partidei Romilor Pro Europa are o nouă conducere

Campania ”Vrem Respect” continuă în județul Bistrița-Năsăud concomitent cu un amplu și serios proces de reorganizare a sucursalei județene. Procesul este supervizat de prim-vicepreședintele Partidei Romilor Pro Europa, Cătălin Manea. După cum v-am informat, campania ”Vrem Respect”, inițiată de președintele Nicolae Păun, a început  în comuna Petru Rareș și a continuat în comuna Teaca și satele aparținătoare  unde există foarte mulți romi înregistrați. Și aici, timp de trei zile, a fost completată  Fișa Localității, document care va certifica existența unei sucursale puternice în Teaca prin înscrierea de noi membri și înmânarea de carnete care le vor atesta calitatea de membru al Partidei Romilor Pro Europa.

Pentru ziua de duminică, 22 septembrie, liderii romi au avut programată  o adunare generală la care au luat parte  zeci de persoane din cadrul etniei, dar și primarul Iustian Muntean, reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție, directorii școlilor din localitate, urmând să fie analizate toate problemele specifice romilor. De asemenea, analiza a fost urmată de alegerea noii structuri de conducere a sucursalei Partidei Romilor Pro Europa din comuna Teaca .

”Campania VREM RESPECT  continuă până la finele lunii noiembrie, caravana urmând să ajungă în toate cele 15 comune unde avem populație mare de romi. Astfel, la sfâșitul acestei săptămâni, ultima a lunii septembrie, caravana Partidei Romilor Pro Europa va  poposi în orașul Năsăud, locație unde pregătim o mare Adunare Generală unde va fi prezent și prim-vicepreședintele Cătălin Manea”, a confirmat președintele si consilierul judetean, Emil Neia Lăcătuș.

Important de știut: Obiectivul Partidei Romilor Pro Europa Bistrița-Năsăud  este pregătirea și identificarea liderilor care vor candida pentru alegerile locale din anul 2020. Partida Romilor Pro Europa va depune liste pentru alegerile locale în cel puțin 20 de comune cu comunitati mari de romi. Uniți putem reuși să avem reprezentare în toate consiliile comunale, consiliul municipal și consiliul judetean.

Partida Romilor Pro Europa