CCI: Conferință digitalizare

Conferința „Oportunități de dezvoltare prin digitalizare”

  • Programul ”Europa Digitală”, care va fi cuprins în Cadrul Financiar Multianual 2021-2027, va susține cu aproximativ 9 miliarde de euro întreprinderile europene, în special IMM-urile, în procesul de transformare digitală, prin urmare o pregătire timpurie în domeniu, este absolut necesară. În acest context, Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, structură gazdă a Centrului Europe Direct, va organiza conferința „Oportunități de dezvoltare prin digitalizare”. Evenimentul se va desfășura în data de 21 noiembrie  2019, începând cu ora 11:00, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud.

În cadrul evenimentului vor fi abordate provocările, oportunitățile și modalitățile prin care digitalizarea poate contribui la succesul unei afaceri, implementând și adoptând tehnologii digitale esențiale, precum aplicațiile bazate pe inteligența artificială și instrumentele de ultimă generație din domeniul securității cibernetice.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu cluster-ul Cluj IT, va crea cadrul optim pentru un dialog constructiv între reprezentanți ai companiilor, universităților, centrelor de susținere a afacerilor etc.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, confirmarea participării putând fi realizată accesând link-ul sau prin transmiterea unui e-mail la adresa  europedirect@cciabn.ro (specificați numele persoanei participante și compania pe care o reprezintă).