CCI: Femeia, vectorul inovației

Femeia, vectorul inovației

Sunt femeie. Nu am nevoie de altă superputere! Le am pe toate la un loc. 

Este mesajul care a însoțit evenimentul Femeia, vectorul inovației, organizat de Camera de Comerț și Industrie Bistrita-Năsăud, prin centrul de Informare Europe Direct  Bistrița.

Am început încet, cu pași mărunți și cu respectarea regulilor impuse de distanțare socială, evenimentele de socializare față în față, din cadrul Centrului de Informare Europe Direct Bistrița.

Femeile au avut mereu roluri multiple: mame, stapâne ale casei dar și angajate, dezvoltându-și astfel abilități și competențe care le-au ajutat, într-o economie liberă, să își utilizeze  potențialul creativ.

De la dezbateri pe tema “ Cum a schimbat lumea, mașina de spălat haine” la cum schimbă mașina de spălat noile modele de afaceri circulare prin implicarea femeilor europene  în viața de familie și carieră, subiectele au prins contur și putere în exprimare prin entuziasmul doamnelor și farmecul discuțiilor. 

Un stil de viață sănătos este o investiție, nu o cheltuială, un alt  subiect atins în dialogurile evenimentului, amplificând tema înspre domenii precum calitatea alimentelor și siguranța produselor, economie și gen – ideologia de gen și antreprenoriatul în domeniul artei și exprimarea prin pictură.

La eveniment au fost prezente doamne care au socializat și au făcut schimb de păreri pe tot parcursul evenimentului.