CJSU: Actualizare scenarii

ACTUALIZARE SCENARII FUNCȚIONARE ȘCOLI!

❗În cadrul ultimei ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, desfășurată în sistem on-line, au fost analizate particularitățile locale în funcție de situația epidemiologică actuală.

Astfel, în baza Ordinului comun Nr. 5487/1494/2020 – al Ministerului Educației și Cercetării și al Ministerului Sănătății – privind organizarea activității în cadrul unităților / instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 și avizelor primite până în acest moment de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud și Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud pentru hotărârile consiliilor de administrație ale școlilor, s-au actualizat scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ din județul Bistrița-Năsăud.

Prin urmare, a fost adoptată Hotărârea C.J.S.U. Bistrița-Năsăud Nr.80/06.11.2020 care cuprinde următoarele modificări:

?Se va aplica scenariul 3 (roșu), pentru:

-Unitățile de învățământ din unitățile administrativ teritoriale unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1000 de locuitori: Beclean, Cetate, Miceștii de Câmpie.  

❗Hotărârea va intra în vigoare începând cu data de 7 noiembrie.