CMB: La mulți ani, Majestate!

Anul 2021 aduce în ziua de 26 Martie o dublă şi importantă sărbătoare. 26 Martie este ziua în care societatea românească alături de Familia Regală a Romaniei răsplateşte prin gânduri bune şi respect 140 de ani de la proclamarea Regatului României precum şi ziua de naştere a Custodelui Coroanei Regale, Majestatea Sa Margareta.

Majestatea Sa este o persoană deosebit de activa în viaţa politică şi socială a României. Chiar dacă acum trăim vemuri ciudate, Majestatea Sa a avut nenumarate întâlniri cu oameni politici de rang înalt din ţara şi străinătate, dar şi foarte multe activităţi sociale şi culturale prin Fundatia  Regală ‘’Principesa  Margareta’’. Acesta Fundaţie a împlinit  31 de ani de activitate, fiind înfiinţată în anul 1990 de Regele Mihai I şi Custodele Coroanei,  Margareta.

Prin aceasta Fundaţie, Casa Regală a României  sprijină un număr mare de persoare  învârstă cu multe nevoi specifice.

Majestatea Sa a fost prezentă în acest an dificil şi în comunităţile de tineri, onorând rezultatele  şi activitatea sportivilor , dar şi activităţile profesionale ale elevilor merituoşi.

Să nu uităm şi faptul că Majestatea Sa este Preşedintele ales  al societăţii “Crucea Roşie Română”, fiind preocupată mereu de activitatea şi reformarea continuă a acesteia.

În 26 Martie, noi cei din Clubul monarhiştilor Bistriţeni, dorim să-i uram Majestaţii Sale ”La mulţi ani!”, viaţă lungă şi multe realizări.

Suntem într-un moment în care solidaritatea umană este cea mai importantă virtute , iar valorile promovate de Monarhia Română ar trebui să reprezinte repere de viaţă pentru  noi toţi.

La mulţi ani, Majestate!

Clubul Monarhiştilor Bistriţeni