CMJ: Înscrieri soldați

Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud vine cu  o veste bună pentru toți tinerii care doresc să urmeze o carieră militară:

!!!! Au început înscrierile pentru SOLDAŢI GRADAŢI PROFESIONIŞTI !!!!


? Posturile de soldat/gradat profesionist – Seria 2021:

?1484 locuri în toată ţara, dintre care 82 locuri în judeţul Bistriţa-Năsăud.

?Criterii de recrutare:

– vârsta între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire, şi cel mult 45 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire;

– absolvent cel puţin al învăţământului general obligatoriu, în condiţiile prevăzute de Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare (10 clase);

– permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C, eliberat de către autorităţile române – doar pentru arma „auto” şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma „geniu”.

? Pentru candidaţii cu domiciliul în judeţul Bistriţa-Năsăud, înscrierea se poate face :

  • personal, la sediul Biroului Informare Recrutare;
  • de la distanţă, online, prin completarea FIȘEI DE CONTACT și DECLARAȚIEI ACORD PRELUCRARE DATE PERSONALE pe care le puteţi gasi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/cmjbn si transmiterea acestora la următoarea adresă de email: recrutarecmjbn@gmail.com.

 ? Termen final de înscriere: 28 mai 2021.

? Candidații înscriși vor fi planificați pentru susținerea probelor de selecție aptitudinală generală până la data de 25 iunie 2021.

?Selecția aptitudinală generală constă în parcurgerea:

– probelor psihologice;

– probelor fizice (traseu utilitar-aplicativ cu baremul maxim 1 min. și 45 sec.; alergare pe distanța de 2000 m cu baremul maxim de 9 min. și 45 sec.);

– interviului de evaluare finală.

? Candidații declarați ”Admis” la selecția aptitudinală generală vor efectua examinarea medicală la Spitalul Militar de Urgenţă „Doctor Constantin Papilian” până la data de 30 iunie 2021.

?Ultima etapă a procesului de recrutare constă în completarea-finalizarea dosarului de candidat si semnarea cererii de înscriere.

? Repartizarea pe unități militare, arme/servicii și specialități militare va avea loc în perioada
09-10 august 2021.

?Toţi candidaţii admişi vor fi introduşi într-o bază de date unică, inclusiv punctajele individuale, calculate în momentul întocmirii dosarului de candidat, şi vor participa la repartizarea computerizată în funcţiile scoase la concurs.

Atenţie! Concursul este pe post, nu pe total locuri. Fiecare candidat va intra în competiţie, pentru locul ales, cu ceilalţi candidaţi care au ales acelaşi post. Va ocupa locul acel candidat care va avea cel mai mare punctaj.

? Primul modul de pregătire va începe în data de 23 august 2021.

Pentru mai multe informații, consiliere de specialitate şi ÎNSCRIERE adresați-vă biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud situat în municipiul Bistrița, B-dul Republicii nr.3-5, tel. fix: 0263212453, 0263211271, mobil: 0744699021, de luni până vineri, între orele 08:30 – 16:30 (marți 10:30-18:30).