Colibița Folk Fest 2019

COLIBIŢA  FOLK  FEST , este un festival de muzică folk, aşa cum reiese şi din denumire, iar anul acesta a  ajuns la cea de-a VIII-a ediţie.Data de desfaşurare va fi  16 și 17 august,la Complexul Turistic FISHERMAN”S,  gazda noastră din ultimii cinci ani !

La fel ca în anii precedenți, ziua de vineri, 16 august, va debuta cu Open Stage de la orele 18.00. Cei doritori se pot înscrie la nr. de telefon 0742 529 271 până în data de 10 august.

Sperăm să fie suficiente înscrieri, chiar daca nu avem  concurs cu premii in acest an!

De la orele 20.00 trecem la recitaluri; pentru cea dintâi seară, vor fi alături de dumneavoastră, publicul frumos de la Colibiţa,următorii: DAN  VANĂ, ANGELA  MARIAŞIU, FLORIN  SĂSĂRMAN & VALI  ŞERBAN, VICTOR  SOCACIU şi pentru prima dată la acest festival: MIRCEA  RUSU  BAND ( Mircea Rusu, TEO BOAR şi VLADY  CNEJEVICI).

Seara de sâmbătă 17 august, va avea pentru-nceput, de la orele18.00, Open Stage ca și-n prima seară.

Începând cu orele 20.00, vraja se va așterne peste toți cei prezenți, iar cei ce vor face seara desăvârșită se numesc RAUL  CÂRSTEA, EMERIC IMRE & JIMI EL LACO, MIRCEA  BODOLAN,  MARIA  GHEORGHIU, MIRCEA  BANICIU.

Invitatul special al acestei ediții este  DAN  CHEBAC, o legendă a muzicii folk din România şi totodată un pionier al genului.

Pe tot parcursul manifestării, pe lângă meniul de restaurant, nenumărate ceaune sau grătare, vor întreține voia bună a participanților.

Evenimentul este susținut la fel ca în anii precedenţi, de Consiliul Județean prin Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, Primăria Bistrița-Bârgăului, Primăria Prundu-Bârgăului, Primăria Tiha-Bârgăului și câțiva oameni inimoși pe care o să vi-i amintesc la fața locului, adică pe scenă!

Toni Vlad – președintele As. Aripi Folktime