Colibița Montis Fest

“Colibița Montis Fest” este  evenimentul unde iubitorii de muzică se conectează cu natura, socializează și practică sporturi de apă într-o locație de vis, în perioada 28-30 august, intervalul orar 13:00-23:00. Prețul biletului pe tot weekend-ul este de 100 lei, iar pe zile costurile sunt următoarele: vineri 70 lei, sâmbătă 40 lei iar duminică 20 lei.

Artiștii care vor încânta participanții sunt:

Live: Iarba Fiarelor;

DJ (A-Z) : Adrian Eftimie   Carkeys   CDj Cristian-Daniel   Cosmin Horatiu    Dj Arpi   Draos   Filantropic   Hypvybz   Plesa   Pocol    Playtime Music   sEEn Vybe   StoryVibers   The Real Xperience   You! + guests

“Evenimentul va fi organizat în conformitate cu toate regulile impuse de autorități în această perioadă iar biletele se pot achiziționa de la Montis Colibița Beach Bar sau în ziua evenimentului, de la intrare. Numărul de locuri este limitat, de aceea sfătuim publicul să facă rezervări din timp,” a declarat unul dintre organizatorii evenimentului.

La prima ediție Colibița Montis Fest 2019, s-au creat momente memorabile. Montis Beach Bar este un local înființat de 2 ani, cu potențial turistic ridicat și își propune ca pe viitor să organizeze cât mai multe evenimente.

Link-uri:

Facebook: https://www.facebook.com/Montisbeachclub

Instagram: https://www.instagram.com/montis.beach.club/

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/729696007798047