Comedie de modă veche

Continuând colaborarea începută anul trecut, cu prilejul organizării Serilor filmului Românesc, eveniment care s-a bucurat de un real succes în rândul cinefililor bistrițeni, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și Ana Events vă invită la teatru. Miercuri, 8 iulie 2020 de la ora 20, pe scena amplasată în curtea muzeului, Elena Ivanca și Sorin Misirianțu, artiști ai Teatrului Național din Cluj-Napoca, prezintă publicului spectacolul ”Comedie de modă veche”, după piesa lui Alexei Arbuzov, în regia aceluiași Sorin Misirianțu.

Subiectul construit pe psihologia a două personaje abordează problematica unor drame interioare, tratate ca tipologii general umane, ilustrative pentru perioada anilor ’50, când este amplasată acţiunea piesei. Doi oameni trecuţi de prima tinereţe se întâlnesc într-un sanatoriu de recuperare din Rusia Sovietică. Ea este o fostă mare actriţă: Lidia Vasilivna. El, un medic singuratic: Rodion Nicolaevici. Fiecare înaintează în viaţă cu eşecurile sale.Ajung să se confeseze unul altuia, să se cunoască, să se apropie… Există iubire la o vârstă înaintată? Mai există bucuria de a trăi? Sunt întrebări la care veți afla răspunsul urmărindu-i pe cei doi protagoniști ce pun în scenă o piesă care conturează în tușe fine personaje aristocrate, cu umor, dezinvoltură și sensibilitate.

Vă invităm, așadar, la o comedie de excepție, plină de umor fin, de drame interioare reale și cu muzică de calitate. O prestație de înaltă ținută a celor doi actori, un spectacol care merită văzut și aplaudat!

Preț bilet: 25 de lei.

Biletele se găsesc la caseria Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud.

Pentru ca acest eveniment să se desfășoare în condiții de maximă siguranță, publicul spectator este rugat de către organizatori să țină cont de următoarele informații:

  • Vă rugam să păstrați distanța fizică de 1,5 m;
  • La intrare se va efectua un triaj observațional și nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree). Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în spațiul evenimentului;
  • Locația are marcată intrarea și ieșirea, vă rugam să respectați fluxul;
  • Masca de protecție este obligatorie atât la intrare cât și pe întreaga durată a evenimentului.
  • Locuri disponibile: maxim 300 persoane.

Vă așteptăm cu drag!

Manager,

Alexandru Gavrilaș