Complexul Muzeal: Expoziția de primăvară Brickenburg, LEGO®

Aflată la cea de-a VI-a ediție anul acesta, tradiționala Expoziție de primăvară Brickenburg, gazduită de Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud în colaborare cu Asociația Brickenburg, își așteaptă vizitatorii începând de miercuri, 17 aprilie până duminică, 21 aprilie, la sediul instituției din str. General Grigore Bălan nr.19, între orele 11.00 – 19.00.

Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și aduce în atenția publicului impresionante construcții originale realizate din elemente LEGO(R) de membri ai Asociației Brickenburg. La această ediție accentul este pus pe lucrări de mari dimenisuni care ilustrează un posibil sistem feroviar, precum și pe exponate deosebite legate de universul Star Wars.

La fel ca în fiecare an, vizitatorii vor putea testa posibilităţile de combinare a elementelor LEGO®, iar cei mai tineri vor avea posibilitatea să participe la concursurile de îndemânare, creativitate şi viteză care se vor desfăşura pe parcursul evenimentului.

Asociația Brickenburg, reprezentată la nivel de ambasador, este una din cele mai importante organizații europene de fani ai sistemului LEGO(R), fiind oficial recunoscută la nivel mondial prin creațiile de înaltă clasă realizate de membri săi, prezentate în țară și în străinătate, precum și prin evenimentele pe care le pune în practică.

Vă aşteptăm cu drag!

Manager, Alexandru Gavrilaș