Comunicat Bogdan Ivan, TSD

Ioan Turc. Pe înțelesul tuturor

Ioan Turc, Președinte PNL Bistrița-Năsăud, Director al Oficiului Național al Registrului Comerțului – Bistrița-Năsăud, instituție subordonată Ministerului Justiției, condus de Tudorel Toader, apare săptămânal la masa din sediul PNL Bistrița-Năsăud, în timpul programului de lucru și își dă cu părerea despre toți și toate.

Nu știu pe cine reprezentați Dvs, dar cu siguranță, profesiile liberale și antreprenorii nu simt nicio îmbunătățire a condițiilor economice în urma conferințelor Dvs. de presă de la Sediul PNL și nici în urma postărilor pe Facebook.

La o simplă căutare pe Google, găsim câteva zeci de articole în care în criticați pe șeful Dvs, Prof. Univ. Dr. Tudorel Toader, Ministrul Justiției. Nu știu cum reușiți să ”rezistați” într-un mediu atât de ”neperformant”, ca șef al Oficiului Național al Registrului Comerțului în Bistrița-Năsăud, instituție din cadrul Ministerului Justiției.

Dacă vă simțiți atât de deranjat de Guvernul României puteți opri ”chinul”, să vă dați demisia din funcția de director al ONRC și să dezvoltați o activitate specifică valorilor liberale (fondând și dezvoltând o companie, generând locuri de muncă și plus valoare în comunitatea bistrițeană). Sau poate vă doriți să nu faceți notă distinctă de Președintele PNL, Ludovic Orban, care mai toată cariera lui a lucrat ca angajat la stat, dar care în decembrie 2017 s-a angajat cu jumătate de normă pe funcția de consilier inginer construcții la o companie din Mureș.

După ce veți demonstra că sunteți performant în mediul privat, poate, veți putea deveni credibil și pentru mediul de afaceri local, pentru care astăzi nu existați. Și nici nu aveți niciun atribut de a vă erija în reprezentantul capitalului privat din județ, care s-a dezvoltat datorită muncii și geniului unor antreprenori extraordinari, care ar avea mult mai multă cădere să vorbească despre ce se întâmplă și ce nu se întâmplă la noi în oraș.

Dacă aveți o problemă în a vedea lucrurile bune care s-au întâmplat în Bistrița și în întreg județul Bistrița-Năsăud, să știți că miopia poate dăuna percepției corecte a mediului înconjurător!

Sper să dovediți același talent când e vorba de proiecte de dezvoltare a mediului de afaceri local, ca și în cazul în care ați reușit să vă preocupați de bunăstarea apropiaților Dvs (o să vă dau mai multe detalii în privat, dacă doriți).

PS. Sincer, cred că vă e greu să mergeți la muncă în fiecare dimineață, când știți că job-ul Dvs plătit cu aproape 20.000 de euro/an de statul român, reprezintă Guvernul PSD-ALDE în Județul Bistrița-Năsăud!

Bogdan Ivan Gruia, președinte TSD Bistrița-Năsăud