Sancțiuni aplicate de jandarmi

Deși se afla în arest la domiciliu, o bistrițeancă fost depistată de jandarmi la peste 4 km de casă

O tânără de 20 de ani din municipiul Bistrița a ales să încalce măsura impusă de autorități și a ieșit la o plimbare neținând cont de prevederile Ordonanței Militare nr. 3 din 2020, care interzic ieșirile din casă fără un motiv bine întemeiat. Ba mai mult, după primele verificări, jandarmii au constatat că aceasta se afla și în arest la domiciliu.

Jandarmii au depistat-o la aproximativ 4 km distanță de casă, ca urmare, aceasta a fost sancționată cu 20.000 de lei amendă, pentru nerespectarea măsurilor care privesc restricțiile de circulație, conform Ordonanței Militare nr. 3 din 2020. Totodată, aceasta a fost condusă la la sediul Poliției, fiind predată organelor de cercetare penală, conform procedurilor în vigoare.

Un tânăr din Bistrița a aflat cât costă o distracție pe patru roți în a treia zi de Paști

Un  tânăr de 24 de ani din Bistrița, a ținut cu orice preț să iasă la o plimbare, chiar dacă ne aflăm în plină situație de urgență. Pe lângă faptul că acesta nu a ținut cont de prevederile Ordonanței Militare nr. 3 din 2020, care interzice ieșirile fără un motiv bine întemeiat, acesta a ales să iasă totuși la o plimbare cu autoturismul personal, ba mai mult, să facă și câteva drifturi în zona poligonului de pe strada Grănicerilor din municipiu.

Jandarmii aflați într-o acțiune de patrulare l-au depistat în zona menționată și ca urmare a faptului că acesta nu a putut prezenta declarația pe proprie răspundere, a fost sancționat cu 2.000 de lei amendă, pentru nerespectarea măsurilor care privesc restricțiile de circulație, conform Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Gelu Voievod” Bistriţa-Năsăud

Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul