Comunicat Partidul Verde

Partidul Verde Bistrita-Nasaud doreste sa faca urmatorul anunt locuitorilor din municipiul Bistrita, dar si celor din jud. Bistrita-Nasaud.

Va informam ca ONU doreste ca anul 2020 sa fie declarat anul verde pe planeta. Este necesara o asemenea abordare, avand in vedere ca la inceputul acestui an, in Australia, incendiile de vegetatie au mistuit sute de mii de hectare de copaci, arbusti si au pierit in flacari oameni cu bunurile lor, dar si aproximativ 1 miliard de animale din multe specii ale continentului australian. In tot acest timp, in alta parte a globului, continua defrisari masive in delta Amazonului. Fiind un partid cu specific clar de aparare a mediului suntem nevoiti sa ne ridicam glasul si privirea si sa incercam sa stopam aceste dezastre.

In acest context suntem pregatiti sa candidam in toate structurile locale si judetene. Avem un candidat tanar, politicos, puternic si harnic pentru Primaria Bistrita. Vom incerca sa umplem listele si pentru candidaturile la CL si CJ cu cei mai buni colegi. Administratia de pana acum a oraselor, comunelor si Municipiului Bistrita trebuie schimbata si sa ia o pauza bine meritata si chiar obligatorie. Suntem profund nemultumiti de cum au fost cheltuiti banii publici si nu ne place deloc de aroganta afisata de acesti edili, de lipsa de cooperare cu societatea civila si dispretul afisat fata de noi.

Contati si pe Verzi, suntem pregatiti cu oameni de calitate, neindoctrinati politic, si care nu accepta sub nici o forma, de la nimeni, pumnul in gura. Va rugam prin acest anunt, pe toti cei care ar dori sa candideze in Jud. Bistrita-Nasaud, care nu se regasesc in a face parte dintr-un partid care nu este pe placul lor, sa o faca de la noi, de la Partidul Verde, condus de actorul Florin Calinescu, ardeleanul nostru neaos, care spune lucrurilor pe nume. Aveti de unde sa alegeti, nu fiti nepasatori.

Vom reveni peste cateva zile cu precizari, cand vom organiza si o conferinta de presa si va vom prezenta candidatul surpriza.

Balan Marius Horea – Președinte interimar Partidul Verde BN