Comunicat PRPE

Azi, 18.04.2020, in saptamana mare a postului Pastelui, la initiativa liderilor Partidei Romilor „Pro-Europa” sucursala comunei Petru Rares (loc. Reteag) judetul Bistrita-Nasaud, Schifirnet Mihai, Ciurar Calin, Ciurar Ioan si altii, am fost invitat la o actiune de intrajutorare a familiilor nevoiase(batrani peste 65 de ani, vaduve, familii cu copii multi fara niciun venit), pentru a impartii pachete cu alimente. 

Multumesc tuturor celor care au sustinut financiar aceasta actiune umanitara si Politiei din comuna Petru Rares pentru sprijin. Rog si alti lideri din comunele cu pondere mare de romi sa ia initiativa de la liderii din Reteag, sa sustina actiuni umanitare cu alimente pentru familiile nevoiase. De la noi mai putin, de la Dumnezeu mai mult!

in aceste zile, sa ne bucuram de invierea lui Iisus Hristos si sa privim cu speranta si credinta spre un viitor mai bun! Acum ne aratam fiecare dragostea noastra fata de semenii nostri, de parinti, bunici, frati si prieteni. Faptele noastre bune le facem pentru semenii nostri.

Aveti grija de voi si stati acasa. Va doresc Sarbatori Pascale cu sanatate si fericire alaturi de familie! Hristos a Inviat! 

Emil Neia Lăcătuș

Președinte Partida Romilor Pro Europa Bistrița-Năsăud