Comunicat USR

IMPLICARE pentru SCHIMBARE!
Dragi bistrițeni, trăim momente istorice!
Românii s-au trezit și au conștientizat că votul este o forță! Un drept dar și o obligație civică. Vă mulțumim  pentru prezența la vot de peste 42%. Consolidarea  democrației este singura cale spre o integrare mai bună în Europa! Vă mulțumim pentru votul de încredere și  sustinerea pentru Alianța 2020 USR PLUS!
Vă mulțumim de asemenea   pentru cele peste 10 mii de voturi în municipiul Bistrița și locul 2 în ierarhia politică pe municipiu, rezultat care ne bucură dar ne și responsabilizează!
#Fărăpenali în funcții publice este mesajul nostru de azi!
Hotărârea definitivă de condamnare a lui Liviu Dragnea demonstrează că Justiția din România încă funcționează, în ciuda tuturor presiunilor la care sunt supuși magistrații de doi ani și jumătate încoace. Într-o democrație, hoții plătesc pentru faptele lor, iar magistrații trebuie lăsați să-și facă treaba, lucru pe care l-au spus și românii, la urne, duminică.
România are nevoie în funcții publice de oameni integri și bine pregătiți din punct de vedere profesional, de oameni care să acționeze cu adevărat în slujba cetățenilor.
Prin forța votului și a independenței justiției, România „renaște” politic și moral!
Implicarea pentru schimbare continuă cu ajutorul și susținerea voastră, a tuturor celor care cred că
„Fără hoție ajungem departe!”
Deputat Cristina Iurișniți și conducerea USR BN