Conducere Tineret PRPE

Organizația de Tineret a Partidei Romilor are o nouă conducere

Sala de conferințe a hotelului ”Bistrița” a fost duminică gazda Adunării Generale a membrilor organizației de tineret a Partidei Romilor Bistrița-Năsăud. Lucrările conferinței de alegeri au fost supervizate de președintele organizației de tineret naționale, Adrian Berbec și de secretarul general, Cătălin Stanescu.

În urma votului exprimat liber de reprezentanții tinerilor romi din cele 15 comune din județul Bistrița-Năsăud cu pondere mare de etnici, noua conducere a organizației  tinerilor romi arată în felul următor:

Președinte: Lucian Lăcătuș

Prim-vicepreședinte: Paul Racoți

Secretar: Emiliana Lăcătuș

De asemenea, din biroul de conducere mai fac parte încă 12 vicepreședinți, reprezentând tot atâtea comune cu pondere mare de romi.

Presedintele si consilierul judetean, Emil Neia Lacatus, cere implicarea tinerilor romi si in special noii structure de conducere, care a fost aleasa, sa participe in Campania educationala “S.O.S – Copiii Romi”, care se va derula incepand cu luna martie,  in toate comunele si scolile cu pondere mare de romi, “educatia este calea spre succes” !

”Mulțumesc tinerilor din municipiul Bistrița si celor din 15 comune cu pondere mare de romi, care au fost prezenți la Adunarea Generală. Felicitări și succes noii structuri de conducere !”, spune președintele Partidei Romilor Pro Europa Bistrița-Năsăud, Emil Neia Lăcătuș.