Conferință CCI BN

Campania “Femei care ridică economia”

Conferința “Femeia între familie și carieră”

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, prin centrul Europe Direct Bistrița, în parteneriat cu Confederația Patronală UGIR și Organizația Femeilor Antreprenor a organizat Conferința Femei care ridică economia, cu tema “Femeia între familie și carieră”, un eveniment dedicat doamnelor implicate în activități de antreprenoriat, în mediul economic, cultural și social.

Conferința a avut ca invitat special pe doamna Anca Paliu Dragu, președinta Senatului României, precum și doamne din mediul antreprenorial al județului Bistrița-Năsăud și reprezentanți ai UGIR și OFA.

În cadrul evenimentului, ca moment festiv a fost anunțarea câștigătorilor dintre elevii participanți la concursul de desen digital “Mama mea în viitor” desfășurat în perioada 04 Februarie-26 Februarie 2021.

Evenimentul s-a încheiat prin acordarea diplomelor de excelență pentru antreprenoriat și inovare socială doamnelor nominalizate de către publicul larg din județul Bistrița-Năsăud, în urma evaluării Chestionarului “Femeia între familie și carieră”  lansat în perioada februarie-martie 2021.

Evenimentul a fost transmis Live, pe pagina de Facebook a Centrului Europe Direct Bistrița, Joi, 11 Martie, începând cu ora 13.00