Conferință cu psihologul Irina Petrea. Bistrița, 11 aprilie

Cea mai cunoscută supernanny din România, psihologul Irina Petrea, va susține la Bistrița, pe 11 aprilie 2019, de la ora 18:00 la Hotel Decebal, o conferință pe o temă actuală și extrem de interesantă ”FURIA LA COPII – Cum o gestionăm?”.

Copiii noștri au priviri angelice, dar sunt oameni ca noi, cu emoții intense și cu abilități scăzute de gestionare a lor. Crizele de furie sunt coșmarul oricărui părinte și deseori sursa celor mai intense frustrări. Comportamentul copilului este influențat în cea mai mare măsură de răspunsul adultului și de acțiunile acestuia.

Participanții vor afla în cadrul conferinței care sunt cele mai bune metode pentru a gestiona frustrarea, furia și tantrumurile copilului fără enervare, precum și modurile în care pot ajuta copilul să se regleze emoțional.

Psihologul Irina Petrea, cunoscută din emisiunile de televiziune ”Cei 7 ani de masă”, “Supernanny”, “Copii contra părinți”, “Cei 7 ani de acasă” și pentru cărțile, publicațiile, articolele și interviurile sale va răspunde la finalul conferinței tuturor întrebărilor participanților, în cadrul sesiunii Q&A.

Cui se adresează conferința: părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, psihologilor, consilierilor școlari și tuturor persoanelor care sunt interesate de educație.

Toate informațiile despre conferință și înscrieri pot fi accesate pe site-ul dedicat evenimentului: https://www.unparintemaibun.ro