Contracte de lucrări la Sg. Băi

S-a semnat cel de-al doilea contract de proiectare și execuție lucrări pentru MODERNIZARE ȘI REABILITARE LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ „ARTEMIU PUBLIU ALEXI” – LOT 2, ASTĂZI 27 august

La Primăria Sângeorz-Băi s-a semnat contractul de atribuire a Proiectului de Modernizare și Reabilitare la Școala Gimnazială “Artemiu Publiu Alexi” – LOT 2, Proiectare și execuție lucrări CLĂDIRE B – Clasele V-VIII, situată pe str. Republicii, nr. 38, Sângeorz-Băi, după ce, în urmă cu doar o zi a fost atribuit și LOTUL 1.

Contractul de proiectare+execuție Lucrări CLĂDIRE B – Clasele V-VIII, situată pe str. Republicii, nr. 38, Sângeorz-Băi a fost atribuit spre asocierea dintre GABRIEL TOURISM (lider asociere), SC FRASINUL SRL (asociat) și SC DOR CONSULT SRL (asociat), reprezentată prin lider asociere  SC GABRIEL TOURISM.

 Valoarea contractului de proiectare+execuție este de 2.793.039,86 lei și urmărește realizarea de investiții în vederea creșterii gradului de participare la nivelul educației timpurii și învățământului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului.

Prin acest proiect, împreună cu celelalte proiecte aflate în implementare, primarul orașului Traian Ogâgău își dorește ca populația orașului Sângeorz-Băi să aibă acces la o educație de calitate, cât și să beneficieze de cele mai bune condiții de trai.

Un alt contract de Proiectare și Execuție semnat la Sângeorz-Băi, joi 26.08.2020

Astăzi, la Primăria Sângeorz-Băi s-a semnat contractul de atribuire a unui alt proiect frumos și anume LUCRĂRI DE MODERNIZARE ȘI REABILITARE LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ ARTEMIU PUBLIU ALEXI”   – LOT I: Proiectare și executie lucrări – CLADIRE A – Clasele I-IV, situată pe str. Teilor, nr. 2, care are ca obiective Reabilitarea Școlii Gimnaziale Artemiu Publiu Alexi pentru 1079 de elevi, realizărea condițiilor pentru o educație de calitate și creșterea atractivității și a gradului de participare a populației în învăţământul obligatoriu, dar și modernizarea și dotarea prin intervenții de termoizolare și dotare cu aparatură IT, mobilier și echipamente pentru laboratoare, dar și altele.  

Valoarea contractului de proiectare+ execuție este de 4.135.286,91 lei și urmărește realizarea de investiții în vederea creșterii gradului de participare la nivelul educației timpurii și învățământului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului.

Prin acest proiect, împreună cu celelalte proiecte aflate în implementare, primarul orașului Traian Ogâgău își dorește ca populația orașului Sângeorz-Băi să aibă acces la o educație de calitate, cât și să beneficieze de cele mai bune condiții de trai.