Deschidere Decathlon

DECATHLON DESCHIDE O NOUĂ UNITATE, ÎN BISTRIȚA RETAIL PARK

Retailerul de articole sportive, Decathlon, deschide pe 28 martie un nou magazin la Bistrița Retail Park, proiectul dezvoltat de Element Development. Noul magazin Decathlon va avea o suprafață de 934 mp și se alătură celorlați retaileri care funcționează deja în parcul de retail: Carrefour Market, Help Net, Lems, JYSK, Sportisimo, Dinoland, Inmedio, Contakt, Top Shop, Churreria Julia, Noodle Pack, Salad Box și Angie’s Pizza.

Element Development a livrat Bistrița Retail Park în 2018, sub conceptul unui ”strip mall” cu articole sportive, mobilă, produse pentru casă și servicii pentru familie, ancorat de o unitate Carrefour Market. Proiectul a fost construit în centrul orașului, pe Calea Moldovei 13A. ”Zona unde am construit noi s-a transformat în noul pol comercial al orașului, aici funcționând pe lângă galeria comercială dezvoltată de noi și piața agro-alimentară, magazinele Selgros, Altex și Penny”, explică Ionuț Bordei, CEO, Element Development. 

Bistrița Retail Park a fost livrat în urma unei investiții de 9 milioane EUR pentru o galerie comercială de 7.850 mp, construită pe Calea Moldovei 13A, la doar câteva minute de centrul vechi al orașului. Proiectul are un grad de ocupare de 100%, fiind finanțat de Garanti Bank. 

                                                            *****

DESPRE ELEMENT DEVELOPMENT – Compania este specializată în dezvoltări comerciale și urmărește să își construiască un portofoliu de parcuri de retail de dimensiunii medii, localizate în orașe terțiare, cu populație între 80.000-150.000 de locuitori. Primul proiect de acest fel a fost Bistrița Retail Park, livrat în trimestrul doi al anului 2018, în urma unei investiții de 9 milioane de EUR. Proiectul este în prezent închiriat în totalitate și a fost premiat în cadrul galei CIJ Awards 2018– ”Cea mai bună dezvoltare de retail a anului”.