Elev pentru Elev

Elev pentru Elev a donat prima tabletă unui caz special din Bistrița-Năsăud! Educația continuă, #fiionline!

Am donat prima tabletă din donațiile făcute de către cetățenii cu un suflet mare, iar aceasta și-a găsit proprietarul într-o căsuță modestă din Prundu Bârgăului, în brațele unei fetițe care nu mai are părinți, aceștia sfârșind într-un teribil accident de mașină. Fetița cea mică împreună cu sora sa doar cu un an mai mare stau în grija bunicilor care au declarat că se simt depășiți de situație și nu pot învăța fetele să folosească noile gadget-uri.

Aveau o tabletă, dar nu era destul. Fetele au ore diferite, una fiind pe clasa 0 și cealaltă pe clasa întâi. Așa că acum au două tablete, iar bunicul fetelor a spus că se va asigura ca fetele să aibă internet în casă. Bunica ne-a spus că vecinii îi ajută și comunitatea bisericii a donat pentru continuarea construirii casei lăsate neterminată de către părinții care s-au dus la ceruri, bunicul lor lucrând cu greu în fiecare zi pentru a pune ban peste ban pentru a duce la bun sfârșit proiectul, iar fetele să aibă unde să locuiască în viitor.

Vom continua campania de strângere de donații, nu ne oprim aici!

Nu uitați că puteți dona în conturile:

✅ LEI – RO79BTRLRONCRT0425751702

✅ EURO – RO56BTRLEURCRT0425751701

  ⛔ Beneficiar: Ionela Zbînca

Totodată,  poți dona tablete sau laptopuri folosite, dar funcționale, pentru a fi distribuite elevilor care au mare nevoie de ele. Pentru cei interesați, vă invităm să ne scrieți în privat pentru a primi detalii sau sunați la numărul de telefon 0759412704.

Donează, educă, fii online!

Cu drag și mulțumiri,

Clasa a XII-a E, Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Bistrița