Expo Bistrița Grădină și Ambianță

Expo Bistrița ”Grădină și Ambianță” începe joi pe pietonalul „Liviu Rebreanu” Bistrița

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud organizează o nouă ediție a mult așteptatului târg de primăvară Expo Bistrița „Grădină și Ambianță”. Începând de joi, 4 aprilie, cei pasionați de grădinărit, activități în aer liber și amenajări exterioare sunt invitați să viziteze cei peste 30 de comercianți și producători ce vor fi prezenți pe pietonalul „Liviu Rebreanu” Bistrița.

Timp de patru zile, în perioada 4-7 aprilie 2019, zona pietonală a municipiului Bistrița va găzdui producători și comercianți din mai multe județe ale țării. Aceștia vor prezenta vizitatorilor oferte diverse specifice anotimpului, din următoarele categorii:

– Grădină & Horticultură – pomi, plante şi puieţi, butași, bulbi, seminţe, plante suculente.

– Terasă & Curte – amenajări peisagistice, mobilier de gradină, vase ceramice, articole de grădinărit, produse destinate amenajării curții și terasei.

– Bio & Beauty – produse naturiste (suplimente alimentare, produse de tratament) produse de aromaterapie și uleiuri esențiale, produse din lavandă, dulciuri şi sucuri naturale etc;

– Sport & Timp liber – jocuri, jucării, moto-velo, ATV-uri și cele mai noi modele de autoturisme;

– Tradiţional și alimentație publică – produse alimentare tradiționale, artizanat și bijuterii handmade.

Publicul de toate vârstele este aşteptat pe Pietonalul din Centrul municipiului Bistrița, să beneficieze de produsele expuse.

De asemenea, echipa Centrul Europe Direct Bistrița din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud așteaptă vizitatorii la standul organizatorilor cu informații proaspete privind contextul actual și viitorul Europei.

Programul expoziției:

Joi, 4 aprilie 2019: orele 12.00-19.00;

Vineri, 5 aprilie 2019 – Sâmbătă, 6 aprilie 2019: orele 10.00-19.00;

Duminică, 7 aprilie 2019: orele 10.00-17.00.