Expo Bistrița – Toamna Aurie

Tradiționalul eveniment al toamnei prinde viață pe Pietonalul din Centrul Municipiului BistrițaEXPO „Toamna Aurie” 2019

Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud a deschis ieri o nouă ediție a Expo Bistrița Toamna Aurie 2019, expoziţie consacrată cu vânzare, care se adresează publicului larg. Deja tradiționalul Târg de toamnă are loc în perioada 2 – 6 octombrie 2019 în Centrul municipiului Bistrița.

Teme expoziţionale:

Bunuri de larg consum: confecţii, tricotaje, încălţăminte şi articole de marochinărie, bijuterii, accesorii;

Bio & Beauty – produse naturiste, suplimente alimentare, produse de tratament, produse cosmetice și  pachete de înfrumuseţare, dulciuri şi sucuri naturale,  miere;

Grădina – plante şi puieţi, arbuşti, obiecte decorative pentru grădină

Tradiţional – artizanat şi produse tradiţionale.

La editia din acest an participă un număr de 45 de expozanti din care 26 in interior (in cortul amplasat) și 19 expozanti in exterior  pe spatiul pus la dispozitie de Primaria Bistrita.

Dintre cei 45 de expozanti, alaturi de expozantii care au mai participat la targurile organizate de CCI BN, participă un număr de 8 expozanți noi care ne-au trecut pragul pentru prima dată.

În incinta cortului amplasat puteți găsi: confecții de sezon pentru femei și bărbați, încălțăminte diversă, blănuri, haine de piele, căciuli, articole de marochinarie, lenjerie de pat, lenjerie intimă, pijamale, bijuterii artizanale, produse cosmetice, produse pentru curățenie.

În standurile aflate în perimetrul din fața cortului expozitional, participanții expun: produse din carne, miere, produse naturiste, dulciuri, Kurtos kalacs, langoș, produse de artizanat, arbuști, pomi fructiferi și flori, produse cosmetice.

Pe lângă firmele bistrițene, care sunt în număr mai redus (7 firme), firmele expozante provin din toate colțurile țării: Alba, Arad, Bacău, Bihor, Cluj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Neamț, Suceava, Vaslui și București.