Finala campionatului de tenis de masă al MAI, la Bistrița

FINALA CAMPIONATULUI DE TENIS DE MASĂ AL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE DEBUTEAZĂ LA BISTRIŢA

Marţi, 7 mai a.c., la Sala Olimpică „Gheorghe Bozga” din Bistrița va avea loc festivitatea de deschidere a etapei finale a Campionatului de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne.

Etapa finală a Campionatului de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne se desfăşoară în perioada 7-10 mai a.c., în Sala Olimpică „Gheorghe Bozga” a Clubului Sportiv Municipal Bistriţa, pe următoarele categorii de vârstă:  până la 35 de ani, între 35 şi 45 de ani şi peste 45 de ani, bărbați și femei.

Astfel, în perioada menționată, între orele 09:30-13:00, respectiv 15:00-19:00 vor concura peste 100 de angajați din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, calificaţi în etapa finală.

Competiţia este organizată de către Centrul Cultural MAI împreună cu Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Bistriţa” al judeţului Bistriţa-Năsăud, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud, Clubul Sportiv Municipal Bistriţa şi Asociaţia Sportivă Club Dinamo 6 Bistriţa-România.

La deschidere vor participa reprezentanți ai autorităților publice locale și instituțiilor MAI din județul Bistrița-Năsăud.

Vineri, 10 mai a.c., începând cu ora 12.30, în prezența reprezentanților autorităților publice locale, va avea loc festivitatea de premiere a câștigătorilor.

MULT SUCCES TUTUROR!