Forumul Medical Bistrițean

Grupul medical Sanovil organizeaza cea de-a 4 editie a FORUMULUI MEDICAL BISTRITEAN, care va avea loc in perioada 7-8 Iunie 2019 in incinta Hotelului Coroana de Aur.

Evenimentul stiintific are ca tema principala „Educatia medicala continua –  o necesitate pentru orice clinician modern” si va reuni peste 250 de medici de familie si medici specialisti din toate specialitatile medicale.

Vor fi 2 zile de prezentari sustinute de medici din judetul nostru (atat din sistemul de sanatate privat, cat si din cel de stat) si de cadre universitare din centrele Cluj-Napoca si Targu Mures, urmate de dezbateri cu un accentuat caracter practic.

Prin eforturile echipei Sanovil si a conducerii Colegiului Medicilor Bistrita-Nasaud, evenimentul nostru din acest an a fost creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 8 puncte EMC, fapt care atesta calitatea stiintifica a Forumului Medical Bistritean. Participarea in cadrul acestui eveniment este gratuita pentru toti medicii inscrisi.

Festivitatea de deschidere a lucrarilor va avea loc Vineri, 7 Iunie 2019, ora 09:00 in cadrul Restaurantului Hotelului Coroana de Aur.