Gala Moș Nicolae

Dragii noștri,

Ne apropiem cu pași repezi de ediția din acest an a “Galei Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități”.  Evenimentul va avea loc, pentru prima dată în istoria Galei,  online, vineri 4 decembrie de la ora 18:30 pe pagina de Facebook și pe site-ul Fundației Inocenți http://inocenti.ro/ro/gala2020/

Chiar dacă a XIV-a ediție va fi una atipică, avem alături de noi invitați speciali din țară și de peste hotare care și-au făcut timp să participe la evenimentul nostru.

Avem onoarea de a-l avea alături, ca prezentator pe bunul nostru prieten Constantin Trofin, care se va asigura ca Gala să fie presărată cu buna dispoziţie şi umor.

Alături de noi este, Don Hahn -regizor şi producător de filme în Hollywood, printre care amintim celebrele filme de animație Lion King, Frumoasa și Bestia, Maleficent sau Cocoșatul de la Notre Dame, dar și o bună parte dintre echipa cu care Don Hahn a lucrat în realizarea documentarului Hand Held (filmat în Bistrița)  despre activitatea caritabilă a fotojurnalistului și totodată președintelui Fundației Inocenți, Michael Carroll.

Mesaj vom primi și de la actorul Chris Cooper, câștigător al premiul Oscar și de la Marianne Leone (actriţă şi scriitoare).  

Avem bucuria să fie alături de noi și actorul Adrian Titieni, primul cosmonaut român – Dumitru Dorin Prunariu şi Dan Perjovschi – ilustrator, scriitor, jurnalist și autor de performance iar lista nu se oprește aici. 

Am pregătit cu această ocazie și o licitație de bijuterii pentru a susține proiectele Fundației Inocenți, bijuterii din aur de 14 și 18 karate care poartă amprenta empatiei, a generozității și a dragostei purtate copiilor Inocenți de către o susținătoare a fundației din SUA.

Bijuteriile se pot licita on-line, în data de 4 Decembrie, începând cu ora 14:00 și până la sfârșitul evenimentului. Link-ul licitației va fi disponibil atât pe site (http://inocenti.ro/ro/gala2020/), cât și pe pagina de Facebook a evenimentului 

(https://www.facebook.com/events/362211011592001/?active_tab=discussion).

Licitația dar și Gala sunt deschise publicului larg și tuturor celor care vor să vadă mai îndeaproape ce activitățile pe care le desfășurăm. 

  Mulțumim:

· Sponsorului principal Transilvania Broker de Asigurare

· Sponsorului de eveniment SC Campredo Construct SRL

Vă mulțumim pentru susținere și vă așteptăm alături de noi! 

Laura Filipoi

Director,