Hai-Hui pe Coclauri

A început cea mai tare competiție de promovare a valorilor autohtone de pe Valea Someșului.

Dacă n-ați auzit încă de competiția Hai-Hui pe Coclauri, mare păcat!

Luni dimineața s-a dat startul competiției în cadrul căreia șase echipe a câte doi membri au ales să se aventureze și să trăiască pe propria piele experiența desfășurării muncilor agricole, a mâncărilor tradiționale, a modului de gospodărire a animalelor și toate acestea tocmai la Sângeorz-Băi, orașul-stațiune din județul Bistrița-Năsăud.

Astăzi este deja a 3-a zi în care concurenții se implică și trăiesc la maxim provocările la care sunt supuși în fiecare secundă. O nouă zi, un nou traseu, o nouă gospodărie, fiecare locație fiind definită de unicitate, la fel și fiecare gazdă. Acesta este circuitul prin care trec participanții competiției și sunt mai mult decât încântați de oportunitatea de care au profitat înscriindu-se în acest spectaculos concurs.

Departajarea echipelor câștigătoare se face cu ajutorul like-urilor oferite de către public unor videoclipuri postate la finele fiecărei zi de competiție. Filmulețe trebuie să transpună cât mai autentic experiența trăită, viața țăranului sângeorzan, să stârnească curiozitatea spectatorilor,  dar mai ales să scoată în evidență potențialul agroturistic imens al zonei.

Mai multe detalii, cât și fotografiile și videoclipurile le puteți găsi accesând pagina oficială de Facebook, Haihui pe Coclauri.

PRIMĂRIA ORAŞULUI SÂNGEORZ-BĂI