Hai la film cu TeraSteel!

Happy Cinema și TeraSteel au plăcerea de a anunţa iniţierea unui parteneriat ce susţine şi încurajează mersul la cinema, în condiţii de siguranţă.

Astfel, Happy Cinema oferă tuturor angajaţilor TeraSteel din Bucureşti şi din Bistriţa posibilitatea de a achiziţiona bilete la film, la un tarif preferenţial de 14 lei/bilet. Programul propus va răspunde, cu siguranţă, oricărui gust: de la cele mai recente filme, la concerte, documentare de artă, animații și filme românești.

“Ne bucură faptul că am putut dezvolta acest parteneriat cu TeraSteel, o companie de top pe piața materialelor de construcții și unul dintre cei mai importanți investitori din județul Bistrița-Năsăud. Angajații TeraSteel vor putea viziona la un tarif preferențial cele mai noi producții cinematografice, dar și concerte sau spectacole de operă în cinematografele noastre din București și Bistrița. Îi așteptăm cu drag în număr cât mai mare”, spune Ecaterina Mateescu, administrator al Happy Cinema.

“La TeraSteel, starea de bine a angajaților este foarte importantă. În contextul pandemiei, nevoia de socializare, de interacțiune în afara orelor de program, a devenit mai evidentă ca niciodată. Parteneriatul cu Happy Cinema ne oferă posibilitatea de a petrece timpul liber împreună într-o atmosferă placută și relaxantă, fapt pentru care am raspuns afirmativ imediat acestei inițiative” declară Cosmin Patroiu, CEO TeraSteel.

TeraSteel este liderul pieței de panouri termoizolante și de profile zincate din România și Serbia și unul dintre exportatorii de top în piața Europa Centrală și de Est. 

HAPPYCINEMA® este a doua rețea de cineplex-uri din România, fiind prezent în 8 orașe (București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bacău, Bistriția, Botoșani și Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat în 2020 propria platformă de streaming online – www.play.happycinema.ro.