IJJ: Acțiune a jandarmilor

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN BISTRIȚA-NĂSĂUD

Jandarmii bistrițeni au depistat un tânăr de 20 de ani care avea asupra sa mai multe pliculețe ce conțineau o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive

Nu mai puțin de 14 pliculețe care conțineau o substanță albă cristalizată au fost găsite de către jandarmi asupra unui tânăr de 20 de ani din municipiul Bistrița. Acesta se afla duminică noaptea, în jurul orei 00.10, împreună cu mai mulți tineri într-un spațiu de joacă pentru copii, iar la apariția echipajului de Jandarmerie, aceștia au devenit agitați și au încercat să părăsească zona.

Jandarmii au intervenit pentru prinderea acestora iar asupra unuia dintre tineri au fost găsite 14 pliculețe din plastic transparent ce conțineau o substanță albă cristalizată susceptibilă a fi o subtanță cu efecte psihoactive.

După identificarea persoanei respective, tânărul a recunoscut faptul că deține pentru consum propriu, 14 plicuri conținând o substanță cunoscută sub denumirea „sare de baie”.

Având suspiciunea rezonabilă că substanțele descoperite asupra tânărului fac parte din categoria produselor psihoactive, acestea au fost indisponibilizate și predate organelor de urmărire penală  împreună cu actele de sesizare, în vederea continuării cercetărilor.