IJJ: Ateliere de Vară

Zara şi Dona cele mai îndrăgite prezenţe din cadrul Atelierelor de Vară Şotron                                                                      

Chiar dacă este încă vacanţă, copiii au parte de educaţie preventivă chiar în curtea şcolii în cadrul Atelierelor de Vară Şotron. Acest program este un modul educațional creat și susținut de Asociaţia pentru Educaţie Timpurie OvidiuRo.

La fiecare ediţie este adus un invitat special cu scopul de a oferi celor mici un model, altul decât ceea ce există în comunitatea din care fac parte copiii.

De această dată, jandarmii bistriţeni au fost invitaţii celor care au participat la activităţile organizate în localitatea Mărişelu. Zara şi Dona au strâns toate aplauzele micuţilor care s-au arătat încântaţi de exerciţiile prezentate.

În fiecare comunitate atelierele sunt organizate de profesori pentru învățământ preșcolar care s-au oferit voluntar să desfășoare sesiuni zilnice în grădiniță și au participat la unul din training-urile regionale organizate de OvidiuRo. Aceste ateliere se adresează copiilor proveniţi din medii defavorizate care nu au frecventat grădiniţa sau care au frecventat-o sporadic.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Gelu-Voievod” Bistriţa-Năsăud, Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul