IJJ: Bărbat amendat

Un bărbat care trebuia să se afle în carantină la domiciliu – a fost depistat de jandarmi la cumpărături într-un magazin din cartierul Subcetate

În cursul serii de joi, 22 iulie 2021, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița, au depistat într-un magazin pe strada Subcetate din municipiu, un bărbat de 38 de ani, care ar fi trebuit să se afle la domiciliu în carantină, pentru o perioadă de 14 zile. Bărbatul le-a atras atenția jandarmilor deoarece nu purta mască, deși se afla în interiorul unui magazin alimentar la cumpărături.

În momentul în care oamenii legii l-au verificat în baza de date, au constatat faptul că acesta figura ca fiind în carantină într-un sat din comuna Mărișelu, la o adresă declarată la întoarcerea din Anglia.

Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii de carantină la domiciliu, respectiv cu avertisment scris pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală în interiorul magazinului, conform reglementărilor legale în vigoare.

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul